Hogy találjam meg egyik régi, itt feltett kérdésem?
Figyelt kérdés
Egyszer úgy döntöttem kicsit 'takarítok' és kitöröltem egyik kérdésem, amelyik most érdekelne...Kerestem Google-on mindenkféle kulcsszóval, de sehogysem találom.2016. márc. 18. 22:51
1/2 anonim válasza:
Google-ben tedd hozzá a keresőkifejezésed elejére/végére ezt, hogy szűkítsd a találatokat:
site:gyakorikerdesek.hu
Egyébiránt pedig más lehetőséged nincs. Ha tudod a kulcsszavakat és nem dobja ki a Google, akkor lehet, hogy törölve lett a kérdés azóta valamiért.
2/2 anonim válasza:
Ahogy első írta + még egy szót amire emlékszel a kérdésből meg egy válaszoló nevét akinek nincs elrejtve és ezzel eléggé le lesz szűkítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!