Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem nyitja meg az msn...

Miért nem nyitja meg az msn ablakokat?

Figyelt kérdés

h ha bejelentkezek msn-re, akkor h ha vki ír rám vagy én rá, akkor csak a tálcán jelenik meg és nem lehet bele menni:Sszóval nem nyitja meg őket

légyszi segítsetek, h mit tegyek:)előre is kösziii:)

2010. ápr. 3. 11:29
 1/4 A kérdező kommentje:
légysziilégyszii nagyon fontos léégyszii
2010. ápr. 3. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:

lehet, hogy a beállításokban valami nem jól van.

vagy reinstalld az egész MSN-t, lehet, hogy nem jól lett telepítve. vagy valami MSN-vírus... sok oka lehet

2010. ápr. 3. 11:54
 3/4 A kérdező kommentje:
már újratelepítettem:S de még most sem:S
2010. ápr. 3. 12:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Éljen xD Meg van már az ötödik hely, ahova ugyanazt a szöveget írom le xD

A Windows Live egy olyan újszerű program lett, amiből rengeteg minden lényeges, a rendes futáshoz szükséges dolgot kifelejtettek (legfőképp a csini dizájn és a baromira felesleges funkciói miatt), ezért a program néhol (picikét) hiányos. Nekem pl. folyamatosan megjeleníti felül, hogy 1 Függőben Lévő Felkérése Van, belépek a Windows Live rendszerébe, de ott nincs felkérés. Ez egy hiba a programban.

Már válaszoltam itt olyan kérdésre, hogy a kérdező letiltotta és törölte az MSNből és a Windows Live Rendszerből is az ismerősét, de az MSN folyamatosan megjelenítette a tőle beérkezett adatokat (Megváltoztatta személyes üzenetét, nevét, ilyenek)... Pedig nem kellett volna.

Ott van, hogy nem tudják sokan megerősíteni az email címüket... Nem rég pedig olyan kérdésre válaszoltam, hogy miért áll le az MSN saját magától, kiír vmi szöveget, oda biggyeszti, hogy Elnézését kérjük, azt le van tudva xD És ugyanolyan pottyantott vmi marad, mint volt xD Vkit nem enged bejelentkezni, el se kezdi a bejeéentkezést, már kiírja, hogy kattintson vmelyikre: Mégse, vagy Újra. De minden más címmel belehet jelentkezni, csak azzal az egyel nem, jó mi??? Szóval, van itt néhány, aprócska hiba.

Nekem erős a gyanúm, hogy a tied is egy ilyen hiba lesz.

De, ha van Plusod, töröld le, az MSNt is. Szedd le az MSN telepítőjét vmi más honlapról, ne arról, amiről az előzőnek a telepítőjét szedted. Rakd fel újra. Utána a Plus telepítőjét is máshonnan szedd le és rakd fel újra. Sok sikert.

2010. ápr. 4. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!