Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nincsen wifi a pc m ben, ha...

Nincsen wifi a pc m ben, ha telefonnal tudok csatlakozni a routerre akkor onnan hogyan osszam tovább usb n a pc vel?

Figyelt kérdés

Valami program létezik erre?

Internet>>>>modem>>>>wirelles router>>>>android mobil>>>>pc

2016. márc. 16. 16:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sajnos itt tovabbra is csak te bohockodsz es ertetlenkedsz, elsore is ertette mindenki amit irtal, annyira retardalt azert nem vagy, hogy ne tudd kifejezni magad. Csak a felfogasod borzaszto, de ez mar a te bajod.
2016. márc. 18. 07:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor most hogy igazából megegyeztünk abban hogy azért ki tudom fejezni magam, elmondanád utoljára melyik részt nem értettem pontosan amit mondtál és segíteni szerettél volna vele? Mi volt az amire nem reagáltam vagy ha reagáltam is teljesen félreértelmeztem amit írtál? Szívesen veszem a segítséget.De amíg ezt nem teszed meg csak folyamatosan süketelsz és úgy csinálsz mintha nem venném figyelembe amit mondasz, addig ez tényleg bohóckodás.
2016. márc. 18. 10:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Tehát a telefonnal akarod a wifi jelet fogni és kábelen továbbítani a gépre?

Én nekem anno működött az (stock 4.4.4 android, tehát nem CM meg ilyenek), hogy leszeded telefonra a pdanet alkalmazást (megveszed vagy leszeded az APK-t), aztán asszem le kell szedni a foxfi-t(ez egy opció a pdaneten belül, de külön fel kell telepíteni), aztán gépre is leszeded a pdanetet (itt már szedheted a hivatalos oldalról is, csak telefonra kell megvenni), USB-n összekötöd, és voilá.

2016. márc. 18. 14:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan ezt akarom csinálni, nagyon köszönöm a segítséget, remélem működni fog. Ment zöld.
2016. márc. 18. 17:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Ez teljesen jól működik! Nem gondoltam volna ezek után hogy bárki is tud segíteni, de úgy látszik vannak még csodák.
2016. márc. 18. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!