Ha munkahelyről regizek egy fórumra, akkor más lesz az IP-címem?
Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 00:32
1/7 A kérdező kommentje:
Ez azért volna érdekes, mert egy fórumon adminnal balhéztam.Egy másik névvel visszamentem és kiszúrták, hogy én vagyok.Eddig otthonról regiztem mindig.Vagy a bejelentkezésnél is láthatják az aktuális IP címet?Köszönöm a válaszokat
2016. márc. 16. 00:35
2/7 anonim válasza:
Látnak IP címet és rakhatnak cookiet a böngésződbe, amivel ugyanabból a böngészőből regisztrálva ugyanúgy tudják, hogy te vagy.
3/7 b4r4thg válasza:
A munkahelyeden más az IP, de ezt nem csak regisztrációkor, hanem bejelentkezéskor is látják.
4/7 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm javasolta,állítólag ez tényleg jól működik:
Start Tor Browser
2016. márc. 16. 22:13
5/7 anonim válasza:
Igen, az jó erre. De olykor a weboldalak szűrik ezt a böngészőt, ezért hiába próbálsz meg ez alól regisztrálni, nem fogja engedni. A legtöbb egyszerű oldal ezzel nem foglalkozik, csak a nagyobbak.
6/7 A kérdező kommentje:
Ahol tudnak bannolni és látják az IP-met, szerintem már az komolyabb oldal.
2016. márc. 18. 19:58
7/7 anonim válasza:
Nem kell ahhoz semmi komolyság. Minden oldalnak elküldi a böngésződ az adataidat, ha akarod, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!