Nyertes1000 kérdése:
Na most mi a helyzet a Pokemon x and y vel?
Figyelt kérdés
most akkor lelehet tölteni a Nindento 3ds-t és a Pokemon x vagy a y-t valahol ? tudnátok segíteni hogy, hogy áll most a helyzet ezekkel.#letöltés #emulátor #Nintendo #Pokémon #ROM #Nintendo 3DS #Pokemon X #Pokémon X és Y #x nad y #Pokemon x and y
2016. márc. 14. 09:12
1/5 A kérdező kommentje:
aham értem köszönöm a válaszokat -_-
2016. márc. 14. 10:53
2/5 anonim válasza:
Alig több, mint egy óra telt el a kérdés feltétele és a kommented között, ne hisztizz, különben nem fog segíteni senki.
Működő 3DS emulator nincs, ha jól tudom egyetlen egy van a placcon, de az is elég laggos.
A játékokat be lehet szerezni, erre megvannak a megfelelő oldalak, de a google a barátod :)
3/5 anonim válasza:
Az egyetlen működő 3DS emulátor a Citra, ez is hatalmas gépigényen sem tökéletes. Játékot torrentről szedhetsz.Használat előtt a játékot "decrypt"-elni kell, amiről van pár tutorial YouTube-on.
4/5 Krisipoke válasza:
Többek között ezért is inkább azt javasolnám, hogy szerezd be eredetiben. Na meg emulátoron nem tudsz cserélni meg harcolni másokkal, szóval az elég sokat elvesz az élményből.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem! és köszönöm a választ! azért is írtam azt hogy ne maradjon megválaszolatlanul a kérdésem! Rengeteg érdekes és komoly kérdéssel találkoztam ami megválaszolatlanul maradt! és én tettem érte hogy ne kerüljek erre a sorsa (még egyszer köszönöm a válaszokat! nagyon sokat segítettetek)
2016. márc. 17. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!