Miért nem enged játszani ez a weblap:?
tremorgames.com
ezt irja ki: Sorry Achievements Games are not available in your region. You may earn Tremor Coins by completing offers , watching videos or completing tasks
Nem csak téged nem enged, sajnos engem sem :(
Már ez ügyben írtam nekik levelet, és elég hamar válaszoltak.
Lényegében azt írtam nekik, hogy Magyarországon élek, stb és hogy az egyik ismerősömnek, aki ugyan annál a szolgáltatónál van, ahol én is + kb 500m-re lakik tőlem: neki pedig megy....
Be is másolom a választ:
Sorry, some countries cannot earn Coins and Points from Achievement Games. We do not have a time frame on when we will be available for all countries. We are working making games available for all countries.
In the meantime, you can earn coins from doing Offers, Tasks, or by referring others to the site. You can also earn coins by trading your TF2 items, CS:GO items, and/or Steam trading cards to Tremor Games. See these topics for more details: Trade In Your TF2 Items In Exchange for Tremor Coins, Trade In Your CSGO Items In Exchange for TremorCoins, Trade In Your Trading Cards In Exchange for Tremor Coins & Trade In Your Dota 2 Items In Exchange for Tremor Coins. Here is the List of Bots.
Thank You.
On Fri, Jul 24, 2015 at 8:43 PM
Már nem most volt ez a levelezés, azóta semmi sem változott.
Egyébként amit kapsz üzenetet: az csak annyi, hogy nem elérhető a régiódban és kereshetsz coinokat különböző vackokkal. Amit én kaptam választ abban pedig azt írták nagyjából, hogy nem minden országban elérhető, dolgoznak rajta, hogy legyenek olyan játékok amik elérhetőek legyenek és hogy addig is tudok ezzel meg ezzel coinokat szerezni. (közel sem szó szerinti fordítás :D )
Egyébként az oldal megbízható. Meg is kaptam, amit rendeltem, gond nélkül működött, aktiváltam steamen. Másnapra meg is kaptam a kódot. Most 3564 coinom van, úgy hogy már vettem is 1-2 dolgot. Nem lehetetlen összegyűjteni néhány videó nézegetésével + offerekkel. Bár a játékoknak jobban örültem volna, kicsit könnyebb vele. Sok időt nem érdemes beleáldozni, mert azért annyira jól nem fizet. (de van olyan játék ami viszonylag drága steamen itt pedig csak néhány coint)
Remélem tudtam segíteni
Ez egyszerű: nem elérhető a régióban.
Megoldás ha google chrome-od van akkor írd a keresőbe chrome webáruház rámensz az elsőre beírod az áruház keresőjébe: anonymox majd hozzáadod a chromehoz ezt bekapcsolod és kész is.
Hátrány: lassítja a böngészést, azza lelassítja egy kicsi a netet, de ha van jó interneted akkor ez nem okoz bajt, de ha nem használod akkor addig kapcsold ki, ne lassítsa. Ha segítettem kérem szépen a zöld felfele mutató ujjat valamint ezen a youtube csatornán fogok csinálni róla tutorialt: https://www.youtube.com/channel/UCO9_BWZQzD_Af1Muv1JjOLQ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!