Szerintetek belemenjek?
Figyelt kérdés
Hardverapróról akarok venni egy gépet (GTX 460 1gb, 4gb ram, intel core i2 duo e7050, 1TB HDD) 30 ezerért. Az eladónak 200 pozitív véleménye és 0 negatívja van,de előre kéri a pénzt. Miért nem jó neki,hogy feladja a postán, és én elmegyek, kifizetem és átveszi a pénzt?2016. márc. 13. 19:59
1/3 anonim válasza:
azért mert neked nincs értékelésed az oldalon ha lenne is akkor sem annyi mint neki mivel most regizhetél pár napja . hardverapron az a szokás hogy a vásárló előre utal a megbízható tagnak . no ha ugye ő neked fel adná utánvételre semmi nem garantálja hogy te át veszed mert mivel igazolod a szavaddal interneten ismeretlenül ? nem ! azért van ennyi pozitív értékelése mert megbízható !!! Én is utaltam előre már párszor meg nekem is utaltak mindig minden rendben volt. amúgy az nem " core i2 " ha nem core 2
2/3 A kérdező kommentje:
Kösz,már értem!
2016. márc. 13. 21:09
3/3 anonim válasza:
200 pozitívra nyugodtan utalhatsz.
Olyannal még soha sem volt gondom nekem sem.
Sőt, a gép is tuti jó lesz.
Fog még árulni,és nem szeretné,hogy beárnyékolja néhány negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!