Szerintetek érdemes játékra venni használtan egy Dell Optiplex-et 60 ezerért?
Figyelt kérdés
- gyári ház + táp
- alaplap (Intel Q65 Chipset (1 X SATA 3.0, 3 X SATA 2.0, 4 X DDR3 ram slot, PCI-Express 16X, hangkártya, Gigabit Lan, VGA, Displayport stb.)
- i5 2500
- 4gb ddr3
- 250 gb hdd
- dvd író
- intel hd 2000
Vennék bele egy gtx950-est, de nem tudom, hogy egy 2. generációs i5 elég lenne-e az újabb játékokhoz?
2016. márc. 12. 21:55
1/3 anonim válasza:
teljesen jó a gép!viszont ha tényleg gyors gépett akarsz én vennék a hejedben egy 120gb-os ssd-t amire a windows kerül (kb 15000ft)és a 250gb-os hdd-t meg tárolásra használnám...hogy a játékok is szépen fussanak rajta egy jobb gpu-t is vennék!
2/3 3 napos mákos lecsó válasza:
Elég lenne, ezek remekül fejleszthető gépek.
Én egy lga775-ös Dell optiplex 755SFF-et használok játékra. Elég király ahhoz képest ,hogy az alapmodellt 18k-ért vesztegetik. Amire figyelj:
Tápot kell cserélni mert rémesen kicsi de magas hatásfokú táp van benne!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, ment a zöld kéz
2016. márc. 13. 04:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!