Kamcordról le lehet tölteni videót?
Nem tudom ismeritek-e a Kamcord weboldalt. ww.kamcord.com
Mobilos játék streameket lehet nézni rajta előben, illetve vissza is lehet nézni régebbieket. Tudtok arra módot, hogy egy ilyen volt streamet (videót) letöltsek?

1.
Vannak fizetős programok, mint GetFLV vagy Jaksta.
2.
Vagy böngésző kiegészítések, pl. Firefox-on most kipróbáltam ezen a weboldalon a DownloadHelper-t és töltötte. (igaz hagyni kellett a háttérben a lejátszást, vagyis a műsor idejéig tart a letöltés)
Chrome-on talán a GetThemAll tud ilyet, de nem használok Chrome-ot.
3.
Meg vannak ingyenes programok amik tudnak ilyen adást rögzíteni, pl.
- VLC lejátszó (Hálózati műsor megnyitása menüpontnál beilleszted a video linkjét, és alul Lejátszás helyett Átalakítást válaszasz, utána Nyers bemenet kiírása és megadod hova mentse)
- FFmpeg (parancssoros program, használatához parancssorba írod a következő utasítást, vagy parancsikont hozol létre ezzel: D:\ffmpeg\ffmpeg.exe -i "link" -c copy D:\letoltesek\video.ts)
Ezekhez a programokhoz ugye kell a video közvetlen linkje, amit így tudsz a weboldalról kimásolni:
- lépj a video oldalára
- nyomj F12 gombot, és az alul megjelenő részen válaszd a Hálózat/Network fület
- itt kattints az újratöltésre (vagy nyomd az F5 gombot)
- a megjelenő listában keress "playlist.m3u8" sort (vagy chunklist..m3u8 is jó), és ezen jobbegérgomb > URL másolása/Link másolása vagy hasonló pontot
- ezt a linket kell beillesztened a kiválasztott program megfelelő helyére (vagyis ahogy írtam feljebb)
Ha valami nem tiszta, úgyis írsz...sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!