Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » SMTP error! Mit kezdjek vele?

SMTP error! Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés

Mozilla firefox böngészővel belépek a mail.invitel.hu mailszerverre weben keresztül. (Évek óta így csinálom). Kapok egy mailt egy embertől, akinek a mailcíme xxxxxx@vipmail.hu (az x-ek helyén persze név van). Választ írok, majd a küldés gomb megnyomásakor csippan az XP és kiírja: "SMTP error" és nagyon nagyvonalúan felajánlja, hogy leokézhatom. "OK". Ennyi...

Nyokk-mokk-kukk!!! Akkó'? Most micsinájak :-( Semmi lehetőséget nem ír ki, vagy lehetséges indokot, csak azt, hogy lófsz a seggembe és OK.

Pedig írnék választ a feladónak...

2010. ápr. 2. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt az üzenetet az Invitel Webmail rendszere küldi, nem a te számítógéped. Ott van a címben, hogy "Üzenet a Weblapról". Kipróbáltam... Az Invitelnél van a hiba, nem nálad.

Van náluk más hiba is mostanában. Tegnap pl egy levelet 5x kaptam meg, ma reklamáltak, hogy valami nem megy, aztán volt megint olyan, hogy ugyanazt 2-3x kaptam meg.

2010. ápr. 2. 16:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Ok, köszi. Akkor próbálom másik mailcímről küldeni a levelet az embernek. Köszi, szia.
2010. ápr. 2. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Én saját levelezőklienset használok (Mozilla Thunderbird), betöltött Gmail-es és Citromail-es postafiókokkal. Mindent egyszerre látok, ha valami beérkezik, azt azonnal jelzi is a Tálca jobb sarkában (boriték ikon). Ez így sokkal jobb, mint a szolgáltatóé és ugyanúgy ingyenes.
2010. ápr. 2. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
(Viszont ha például nincs saját géped, csak itt-ott gép elé jutsz, akkor jobban jársz a webmail-lel, mert az bárhonnan elérhető.)
2010. ápr. 3. 01:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Gmail mind a kettőre (webesre és levelezőkliensre) is letölti a leveleket, ha úgy állítod be. Ha máshol akarod megnézni, akkor is használható. Gmail a király.
2010. ápr. 3. 14:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, most nekem a Thunderbird bevált, egyelőre elvagyok vele, mivel az egyik mailem T-online a másik Invitel.
2010. ápr. 4. 10:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Fel is lehet disziteni a Postagalambot (Thunderbird), sőt van hozzá sok kiegészítő is, pl. a "böngésző a levelezőben" (Thunderbrowse) és sok más is.

[link]

2010. ápr. 4. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!