SMTP error! Mit kezdjek vele?
Mozilla firefox böngészővel belépek a mail.invitel.hu mailszerverre weben keresztül. (Évek óta így csinálom). Kapok egy mailt egy embertől, akinek a mailcíme xxxxxx@vipmail.hu (az x-ek helyén persze név van). Választ írok, majd a küldés gomb megnyomásakor csippan az XP és kiírja: "SMTP error" és nagyon nagyvonalúan felajánlja, hogy leokézhatom. "OK". Ennyi...
Nyokk-mokk-kukk!!! Akkó'? Most micsinájak :-( Semmi lehetőséget nem ír ki, vagy lehetséges indokot, csak azt, hogy lófsz a seggembe és OK.
Pedig írnék választ a feladónak...
Azt az üzenetet az Invitel Webmail rendszere küldi, nem a te számítógéped. Ott van a címben, hogy "Üzenet a Weblapról". Kipróbáltam... Az Invitelnél van a hiba, nem nálad.
Van náluk más hiba is mostanában. Tegnap pl egy levelet 5x kaptam meg, ma reklamáltak, hogy valami nem megy, aztán volt megint olyan, hogy ugyanazt 2-3x kaptam meg.
Fel is lehet disziteni a Postagalambot (Thunderbird), sőt van hozzá sok kiegészítő is, pl. a "böngésző a levelezőben" (Thunderbrowse) és sok más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!