A laptopomra mostanában raktam fel egy Windows 8.1 Pro oprendszert, azonban az a problémám, hogy a wifi nem igazán jól működik vele, ugyanis sokszor beakad. Valaki találkozott már ilyen jelenséggel?
Figyelt kérdés
Többször is újraraktam, illetve a magától használt wifi driver helyett töltöttem le másikat is, de ugyanilyen maradt. Feladatkezelőben megnéztem, időnként az adatforgalom felugrik 7-10 MB/s-es értékre majd pár másodperc múlva visszaesik, pedig csak sima böngésző van megnyitva. Program nemigazán okozhatja ezt, ugyanis kb semmi nincs felrakva.2016. márc. 9. 13:32
1/1 CspCsj válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!