Nem tudok belépni a www.coolcamels.hu-ra! Régebben sikerült! Miért?
A CoolCamels a Tevelcub 3D chate... Régebben sokat beszélgettem ott ismerősökkel, gondoltam újra benézek, jó lenne felidézni az ott átélt időket. :)
Kb. egy fél éve is próbáltam belépni, de gondoltam biztos rossz az oldal. Most megint megpróbáltam, most sem sikerült. :(
Mi lehet az oka? Mielőtt be kéne írjam a felhasználó-nevet, kijön egy "about-ablak", ahol semmi nincs.. Fehérség, aztán egy "tapéta" szerű valami. Aztán fél óráig semmi.. És azután se! :(
SEGÍTSETEK KÉRLEK!
Nagyon díjazom, hogy olyan emberekkel van tele az oldal, akik elmondják a véleményüket (magyarul mindent porig aláznak), ahelyett, hogy választ adnának a kérdésre. Aztán csodálkoznak, hogy miért nyom mindenki piros kezet?!
Mert bunkó parasztok vagytok. Fogjátok be a pofátokat, tartástok meg magatoknak a véleményeteket, és válaszoljatok a kérdésre ha tudtok. Ha nem, akkor meg KUSS! Más is kibírja!
Ez az ablak sokszor kiszokott jönni mikor ilyen karbantartás féleség van.
Ekkor várd meg a következő napot, és menj vissza pár nappal később.Akár 1...Gyorsan végeznek, tapasztaltam már.
A kérdésbe oda írtam, hogy egy fél éve sem sikerült...
Még mindig nem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!