Szerintetek milyenek a videóim? https://www.youtube.com/user/atombomba1234
Figyelt kérdés
Van egy Youtube csatornám, kiváncsi vagyok milyenek szerintetek a videóim, mit kéne rajtuk javitani, esetleg hogy lehetne emelni a nézettségen?2016. márc. 6. 09:42
2/3 A kérdező kommentje:
Normális választ kértem, ezt most nem tudom mire érted?
2016. márc. 6. 13:37
3/3 anonim válasza:
Sajnálom, hogy sértő volt. Nem igazán van tartalom, csak kiválasztasz pár reklámot / videót és beleszúrsz egy egy szöveget. Kétlem, hogy ez érdekelné az embereket, ilyennel nem lehet nézettséget szerezni.
Youtuben a 3. leggyakoribb témakör a zene, szórakoztatás, ismeretterjesztés. Zene az nyilván felejtős, ha értenél hozzá már csinálnád gondolom, tehát maradt 2 irány amit felvehetsz ha a nézettség a fontos.
Te ugye a szórakoztatást választottad, de jelenleg a szöveg bevágásaid meg videóvágásaid különböző hangokkal se nem érdekesek, se nem viccesek. Ezekkel a 'reklám feldolgozásokkal' semmire se fogsz jutni, senkit sem érdekelnek a reklámok, hiába alakítod át őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!