Csete Tamás kérdése:
Facebook-on mire való a bökés?
Figyelt kérdés
2016. márc. 5. 09:38
1/2 anonim válasza:
Akkor szoktak megbökni valakit ha le akarsz feküdni vele.
2/2 San Bernardo válasza:
Szerintem az egyik legértelmetlenebb dolog a Fb.-on (van még pár érthetetlen dolga). Akkor szokták használni főleg lusta emberek, amikor szeretne hozzád szólni valamit, vagy akar tőled valamit, de lusta, nem akar írni, azt akarja, hogy vedd észre. Semmit nem jelent szerintem.
Aki igazán akar valamit az legalább annyi fáradtságot vesz, hogy egy képet, vagy pár sort küld. A bökdösés nem csak értelmetlen, de kicsit lekezelő is, megböklek, aztán várom, hogy majd te írj nekem. Én figyelmen kívül hagynám (ha nem lenne rég letiltva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!