Anneee25 kérdése:
Miért tűnt el ilyen gyorsan az 5 GB internet a mobilomról?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 5 GB internet rendeltem a telefonomra,kórházi tartózkodás miatt.
A 4 YouTube videón (2-3 perces filmelőzetes)kívül csak Facebookoztam, femina, szeretlek Magyarország cikkeket olvastam. Mi zabálta le a netet? Nincs 2 hete,hogy rákerült az extra net.
Az alkalmazások lehettek? Le lehet őket tiltani?
2016. márc. 4. 22:28
1/3 anonim válasza:
Androidon, iOS-en, és Windows Phone-on is van beépített forgalommérő és egyben részletező is, amin meg tudod nézni hogy melyik alkalmazás, mennyi adatot forgalmazott.
2/3 anonim válasza:
Nos, az a 4 2-3 perces videó mondjuk 720pben már eléggé fogyasztja a neted, a Facebook automatikusan induló videói még azok amik nagyon viszik a neted.
3/3 anonim válasza:
Ha aktìvan netezel (gondolom idődből kitelik) akkor az 5gb kèt hèt alatt reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!