Linkelnétek külföldi, GYIK hez hasonló weboldalakat?
Olyan fórum, ami nemzetközi, de angol nyelvű. Hasonló a GYIK hez, csak egy kicsit nagyobb a látogatottsága, ismertebb.
Tudom, hogy sok van és google a barátom, de a yahoo answers nél ritkán válaszolnak, a quora meg kicsit bonyolult nekem, meg nem időrendben listázzák ki a kérdéseket, és szintén nehéz megtalálni a kérdést + kevés a válasz.
Bár vannak előnyös funkciói, szakértőket lehet megkérni, h válaszoljanak meg személyre szabható a profil.
A GYIK meg időrendben listázza ki a kérdéseket, átlátható van kiemelés funkció, olyan quora-gyik ötvözet kéne, ami angol nyelvű. És sok válasz jön. És esetleg nem cenzúrázott, vagy kevésbé, mint a GYIK.
Tudtok linkeket ilyesmihez?
jaa :D csak a címet olvastam bocsi.
csak a quora meg a yahoo answers népszerű, van még pár oldal de azokon nincs túl sok aktív tag :/
Ahhoz képest a GYIK egész látogatott. Kár, hogy nemzetközileg nincs ilyen. Kéne nemzetközi verzió a GYIK-nek. xD Ha valaki mégis tud, írja meg légyszi!
Kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!