Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem látszanak a youtube...

Miért nem látszanak a youtube videóim?

Figyelt kérdés
Ha kijelentkezem és simán rámegyek a csatornámra, azt írja ki, a csatorna üres. Minden feltöltött videó nyilvánosra van állítva, be van rakva egy lejátszási listába, ami szintén nyilvános. Ha külön rákeresek a yt keresőben, akkor kihozza őket a találatok között, de ha a csatornámra megyek, akkor azt írja ki, hogy a csatorna üres. Mit és hol kell beállítani, hogy a csatornámra kattintva is láthatóak legyenek a videóim? Köszi.

#YouTube #a csatorna üres
2016. márc. 3. 09:45
 1/5 Pelenkásfiú ***** válasza:

Szerintem egyszerűen rossz csatornát nézel.

Nyisd meg az egyik videódat (úgy, hogy rákeresel) és ott kattints a nevedre, aztán a feltöltésekre... így sem látod?

Ha bejelentkezve a jobb felső sarokban lévő kerek képre kattintasz, akkor láthatod, hogy több felhasználóként is kezelheted a dolgaidat... a normál google fiók, google+ page (vagy minek hívják), stb.

2016. márc. 3. 10:15
 2/5 Argloss ***** válasza:

Bug, akarom mondani feature.

[link]

2016. márc. 3. 10:52
 3/5 beni08 válasza:
Sajnos nekem is eltűnt minden ugyanúgy, és ugyan azt írja ki. A linkre rákattintottam( bug) , de még így nem megy az angol! Ha valakinek van valami ötlete kérem írjon! köszi!
2016. márc. 3. 11:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Már megoldódott a probléma, amúgy az volt, ami a belinkelt videóban.

Kösz!

2016. márc. 3. 17:30
 5/5 beni08 válasza:
Oksi! Nekem is megoldódott, de egy másik (érthetőbb) videó segítségével! link: https://www.youtube.com/watch?v=LkWuNYIpvYI
2016. márc. 4. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!