Hogyan kell a Wi-Fit 2,4-es GHz-ről 5 GHz-re átállítani?
Figyelt kérdés
2 hete előfizettem egy 240 Mbps-os internetre, de még mindig csak 55-60 Mbps-os gyorsaságot mutat a Speedtest. Holott a barátomék is előfizettek egy nagyobb Internetre és ott már a Speedtest 170 Mbps-ős gyorsaságot mutat. Megnéztem a Wi-Fit, és elvben elbírja az 5 GHz-t. Csak azt nem tudom, hogy hogyan kell átállítani?2016. febr. 28. 19:07
1/4 anonim válasza:
Felhasznaloi kezikonyv. Gyarto honlapjarol is letoltheto ha veletlen nincs meg.
2/4 anonim válasza:
Ha UPC, akkor belépsz a modem-be a [link]
címen admin / admin a belépő
és a vezetéknélküli részben letiltod a 2,4GHz-es hálót és bekapcsolod az 5GHz-est.
Ott másik lesz a hálózatnév SSID és jelszó is, a matricán rajta van a jelszó, meg a modemben a biztonság résznél. Már ha UPC van.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a második kommentelőnek! Sikeresen "átalakítottam"!
2016. febr. 28. 20:23
4/4 anonim válasza:
Wifi-n, főleg a UPC-s ipari hulladék routereken nem fog menni a 240, ahhoz kábel kell, vagy egy nagyon drága router
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!