Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent egy ilyen email?...

Mit jelent egy ilyen email? Mi ez az X szerveren keresztül stb, és persze nem is engedi megnyitni?

Figyelt kérdés

tehát már a sokadik ilyet kapom, valaki nagyon írni akar nekem, csak éppen képtelen egy normál emailről megtenni, hanem a 4-diket küldi ugyanígy, csak az a gond h a gmail meg kapásból letiltja, nem engedi megnyitni (vagy a böngészők, ezt nem tudom.)

De miért jó ez vagy hogy tudnám akkor mégis elolvasni amit akar??

Feladó:

mailgun@mx2.mobibolt.com a(z) mailgun.org domainen keresztül

febr. 21. (4 napja)

címzett: saját magam

2016. febr. 25. 11:05
 1/3 Lajos54 ***** válasza:

A Gmail jól teszi, hogy letiltja. Te is jobban teszed, ha minden próbálkozás nélkül törlöd az ilyet, sőt nem ártana szűrőlistára tenni.

Persze csak akkor, ha nem vársz éppen levelet valamelyik Sri Lankai barátodtól/barátnődtől :)

[link]

2016. febr. 25. 11:20
 2/3 A kérdező kommentje:

de mi? i??

mi ez a gay akármi? komolyan nem értem. a domain homo-oldalról van vagy hogy jön ez ide?

(és igazából gőzöm nincs, mi tiltja le, lényeg h nemtom megnyitni, tehát lehet az a chrome is meg a gmail is meg a vírusírtó is, nem tudom ....)

2016. febr. 25. 11:35
 3/3 Lajos54 ***** válasza:

"De miért jó ez vagy hogy tudnám akkor mégis elolvasni amit akar?? "

Mint írtam, az ilyen gyanús eredetű e-maileket nem célszerű megnyitni. Vírusveszély is fennállhat, bár ez ellen védenek a jobb víruskeresők. Viszont (általában) lehet olyan tartalmuk, amelyeket nem szűrnek ki a víruskeresők, mégis veszélyesek.

2016. febr. 25. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!