Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vezetékes netet hogyan kell...

Vezetékes netet hogyan kell betárcsázni? Most csak wifi van.

Figyelt kérdés
hogyan kell pppoe szélessávú internet csatlakozást végezni?

2016. febr. 24. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

(op. rendszert és NET-szolgáltatót nem jelezted!...)

ami a lényeg, ha a Wi-Fi kapcsolatot akarod alapértelmezettnek, akkor a beállított pppoe kapcsolatnál mindenképpen töröld az alapértelmezettnek beállított közül!

2016. febr. 24. 17:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Windows 10, szélessávú korlátlan interent
2016. febr. 24. 17:56
 3/11 A kérdező kommentje:
ilyenkor dugjam be a kábelt a gépbe, ami a routerre van kötve?
2016. febr. 24. 18:00
 4/11 anonim ***** válasza:

háát, mindenképpen ajánlatos a router LAN csatiját megfelelő kábellel...

[link]

összekötni a PC/Laptop LAN csatijával...

2016. febr. 25. 18:10
 5/11 P.O.C. ***** válasza:
Miért akarod "betárcsázni"? Ha routered van, akkor annak menüjében kell megadni a PPPoE beállításokat. Utána akár vezetéken akár Wi-Fi -n csatakozol a routerhez, lesz Internet automatikusan DHCP -n keresztül. A Windowsban semmit nem kell állítani, csak a a hálókártya drivere legyen felrakva.
2016. febr. 25. 19:18
 6/11 A kérdező kommentje:
hogyan, menü? nem értem
2016. febr. 25. 19:27
 7/11 P.O.C. ***** válasza:

Én meg a kérdést nem értem. Miért akarsz betárcsázni? valami baj van a routerrel? Nincs rajta net vezetéken vagy Wi-Fi -n? Kicsit részletezhetnéd!

Amúgy igen, minden routernek van menüje (webes felülte). Egy router gyakorlatilag egy mini számítógép, videokártya nélkül. A beállításait webes felületen, webböngésző segítségével éred el. Ez a beállításra szolgáló weboldal a router memóriájába fut, ezért az eléréséhez nem kell működő internet kapcsolat sem. Ott tudsz állítani Wi-Fi jelszót, az internetkapcsolat beállításait (PPPoE), stb.

2016. febr. 25. 19:39
 8/11 A kérdező kommentje:

csak wifi net van

én meg vezetékeset is akarok

2016. febr. 25. 19:42
 9/11 A kérdező kommentje:

csak tp link router van, ha abból kiveszem a kábelt és rádugom a nettre akkor nincs internetem. na ez a problémám.

nem azonosítja be

2016. febr. 25. 19:46
 10/11 A kérdező kommentje:
rádugom a gépre*
2016. febr. 25. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!