Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csináljak? Deepweben...

Mit csináljak? Deepweben lógtam, betöltöttem ezerféle oldalt?

Figyelt kérdés
milyen írtókat tegyek a gépre? mivel nézzem át? megfertőződtem???? :SSSS

2016. febr. 22. 23:33
 1/4 Argloss ***** válasza:
74%

Vírusirtó nélkül lógtál a deep weben? Te normális vagy!? Azonnal nyomás a sürgősségire, mert ott aztán akár téged is megfertőzhetett valami!

A számítógépnek már mindegy. A legtöbb vírust csak a lemez formázásával lehet elpusztítani. Sőt, van amit azzal se... Olyan ez, mint a fejlövés, ha nem tudod megelőzni, akkor már cseszheted...

Nyomj egy Malwarebytes meg egy Avira/Norton/Avast/Eset/Panda/stb. vizsgálatot és kész. Többet nem igazán tehetsz.

2016. febr. 23. 00:05
 2/4 anonim ***** válasza:
58%

Inkább mindketten menjetek távol a deepweb-től és magától az internettől, ha ilyen hülyeségeket hordtok itt össze. Attól, hogy böngészel NEM lehet vírust kapni. Ha meg leszedsz valami .exe-t, dll-t, és elindítod, az már a te hülyeséged.

Vírusírtók nem érnek semmit, csináltam már egy szép húzást egy .dll-ben, amit a virustotal 54 vírusírtóból 54 átengedett :)

U.I: Deepweb-en meg a dolgok nagyrésze átverés :D

2016. febr. 23. 00:58
 3/4 Argloss ***** válasza:
Bizony, a történelem során még sohasem volt olyan biztonsági rés egyik programban sem ami automatikus futtatásra adott volna lehetőséget. lol
2016. febr. 23. 03:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen ès 2016ban minden vìrust manuálisan kell indìtani. Hab a tortán hogy mondjuk a másodiknál úgy az egèsz javascript lètezèse kimaradt... Idióta.

Am kèrdező, ha emiatt aggódsz csinálja egy format C-t.

2016. febr. 23. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!