Hogyan tudnak állandóan beazonosítani?
Figyelt kérdés
Van egy játék, és kettő felhasználóval játszottam egyszerre amikor, csak eggyel lehet. Természetesen kitiltottak, de most már akárhányszor regisztrálok, mindig valahonnan rájönnek, hogy én vagyok. De honnan? Volt IP cím csere cookie törlés meg minden windows újra telepítés, és még mindig rájönnek, a hálózati kártyán MAC Addresst is átírtam. ÉS még mindig rájönnek. Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy az alaplap miatt mert abba van valami MAC kód beleégetve vagy mi. Igaz ez? Vagy honnan tudják?2016. febr. 22. 15:53
2/4 A kérdező kommentje:
Valahogy alaplap csere nélkül megoldani nem lehetne, mert az csak húzós egy játékért.
2016. febr. 22. 17:13
3/4 anonim válasza:
Ha le tudod írni a játék nevét az hasznos lenn mert játékfüggő hogy hogyan készül az egyedi azonosító. (MTA-nál például tudtommal a HDD serialt használja ami nem a Volume Serial hanem a HDD-be van égetve)
4/4 A kérdező kommentje:
www.tf2outpost.com
2016. febr. 22. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!