Miért nem látszik a YouTube kommentem?
Figyelt kérdés
Ha bevagyok lépve akkor látom, de ha nem akkor nem. Van olyan videó ahova csak én kommentáltam, ergo nem az a baj, hogy nem találom meg a sok között.2016. febr. 21. 23:33
1/3 anonim válasza:
Nem írja hogy moderálásra vár a komment vagy ilyesmi? Ha nem írja akkor lehet hogy shadowbannoltak, tehát titokban kitiltottak ezért senki nem látja a kommentjeidet csak megpróbálják elhitetni hogy igen.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert éppen a videó feltöltőjével beszéltem, vissza is kérdezett (Pozitív beszélgetés) meg minden... De nem tudok rá válaszolni, mert nem látszik (csak nekem amikor bevagyok lépve). Azt hol írná, ha moderálásra várna? De amúgy nem ez a probléma szerintem, mert már órák óta írtam és még mindig semmi. :/ Valamint többször jelentkezett már ez a probléma több fiókomnál is. Néha jelentkezik aztán más videó alá megint tudok írni normálisan.
Köszi a választ, ment a pont!
2016. febr. 21. 23:44
3/3 anonim válasza:
Sziasztok sikerzult megoldani? nekem is ez a baj😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!