Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen borzalmasan...

Miért ilyen borzalmasan gyenge a WIFI jelem?

Figyelt kérdés

Router: WR941ND

[link]

USB antenna: TP-LINK WN721N

[link]

Valamilyen beállitást ronthattam el? A legközelebbi szomszéd kb 50 és 100 méter közötti távolságra lakik, ő biztos nem tudja lopni.

2016. febr. 21. 08:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen borzalmasan gyenge?

A 2.4GHz azért ingyenes mert kb minden szar zavarja, nemcsak a vasbeton, de a víz is.

Magas a páratartalom? szar a wifi

Van egy kis víz a faajtódban? szar a wifi ha bezárod

2016. febr. 21. 09:37
 2/9 A kérdező kommentje:

10 gigás dsl netem van, fent vagyok az emeleten. A távolság a router meg a vevő között kb 6-7 méter, meg egy vasbeton padló. A jelerősség az 5-ből hol 4-en, hol 2-n van. Ez a router meg amúgy is elég jó teljesitményű, ha nem tévedek. A gyengét konkrétan számmal és értékekkel nem tudom meghatározni, de egy youtube videót nem tudok végignézni rendesen 1080p HD-n, mert hol tölt, hol megakad.

Segit ezen, ha frissitem a router firmwarejét? Mit tudok egyáltalán tenni? Vegyek jobb teljesitményű antennát?

2016. febr. 21. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a router kezelőfelületén a sugárzási erősséget!

Amúgy 6-7 méter nem sok, de a vasbetont nagyon nem szereti a wifi.

G.

2016. febr. 21. 11:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Transmit maxon van, ahogy olvastam, a TP-Linkek gyárilag maxra vannak állitva. Firmwaret frissitettem, igazából az előtt úgy érzem még rosszabb volt a net. Akkor már mást nem tudok tenni.
2016. febr. 21. 12:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg helyezd úgy a routert, hogy az antennái merőlegesek legyenek az adapterre mutató iránnyal, és ezt megteheted az adapterrel is.

G.

2016. febr. 21. 13:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Semmi változás. Azért köszi.
2016. febr. 22. 16:09
 7/9 A kérdező kommentje:

[link]

Egy ilyet esetleg ha elhelyeznék félúton a router és a számitógép között az segithet valamit?

2016. febr. 22. 16:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a vasbeton födém még mindig problémákat okozhat, ha nem akarsz kábelt áthúzni, akkor powerline-ban gondolkozz!

G.

2016. febr. 23. 16:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. febr. 25. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!