Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen internet kell, élőadáso...

Milyen internet kell, élőadásokhoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mivel beújítottam, egy komolyabb PC -re, így az az ötletem támadt, hogy nem csak videózni kezdenék el, hanem liveolni is. Milyen internet szükséges hozzá? Itt egy kép az én internet kapcsolatom sebességéről, gondolom ez irtózatosan kevés hozzá, nem? Kép: [link]

2016. febr. 20. 16:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezek az átlag csúcsok amiket kiír.Mi a helyzet a grafikonnal? sok a lyuk benne?vagy stabil egyenes a csúcs.

Nagyon nem mindegy,a streemhez feltöltési sebesség kell.

Számokban kifejezve a minimum feltöltési sebességet, ami egy igencsak kásásodó, de nézhető 720p azaz HD adáshoz szükséges az egy olyan 1.5 megabites effektív feltöltés. Természetesen ahhoz, hogy egy átlagos és kifejezetten élvezhető adásod legyen ahhoz már ajánlott a 2-2.5 megabit. A jó minőséghez pedig a 3 megabit, a kiválóhoz pedig a 4-5 megabit. Az 1080p, vagyis a FullHD már egy jóval keményebb dió a feltöltésnek, ugyanis a kásásodó, de már nézhető adáshoz már legalább 2 megabit szükséges, az átlagoshoz pedig ajánlott a 3 megabit, a jóhoz a 4 és a kiválóhoz pedig a minimum az 5 megabit.Természetesen ez nem a hálózaton belüli hanem az adott szerver felé az adott országban.Ha ugyanezt a mérést megcsinálod pl. a tengeren túlra meg fogsz lepődni az adatátvitelen.A jelenlegi interneted egy online játékra is neccesen mondható jónak főleg a 28ms ping miatt és a rettenet 1Mb/s feltöltés miatt ami már egy jó minőségű webkamera streemelésénél akadhat egy skypeon.Írtózatosan nem kevés hozzá ha stabil a csúcs de élvezhetően max 240p videora alkalmas(lehet).

2016. febr. 20. 17:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Stabilnak stabil a dolog, de akkor hanyagolom ezt. Sajnos itt, ahol lakok, T-Home 30MB -s net a max, és azom is van, viszont a szolgáltató is hangsúlyozta, hogy nem tudják maximálisan szolgáltatni a sávszélességet ide.
2016. febr. 20. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!