Voltak a youtube-on magyarul és felíratosan Skins és Tuti gimi epizódok amiket egy allegra91 nevű személy tett fel de most teljesen megszünt neki a youtube-os oldala a videókkal eggyütt. Mi történt?
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 00:28
1/5 anonim válasza:
Szia!
Sok válasz lehet a kérdésedre.
1.Abba hagyta a feltöltögetéseket
2.Letiltották az oldalról.
3.Elfogyott a videója.
Ezt tőle kéne kérdezni :(
Remélem segítettem
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:D
2010. ápr. 5. 00:23
4/5 anonim válasza:
valószínűnek tartom, hogy a szerzői jogok miatt szedte le a jútyúb, de nem beztos ;)
5/5 anonim válasza:
Szia! Én voltam az, aki töltötte fel a videókat. Sajnos többször is szóltak, hogy nem szabad csinálnom, amit csinálok, végül pedig mindent letöröltek, be sem tudok lépni többet azzal a felhasználónevemmel. Pedig örültem, hogy örömöt szerzek nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!