Miért nem kommunikál a modem a kiszolgálóval? A többi lent.
Figyelt kérdés
Ma bekötötték a Digit kb 6 órán keresztül használtam aztán a modemen (ZTE F668) kigyulladt az LOS led azaz inkább villogott pirosan. Jó kábel szét húz majd vissza (az optikait), reboot azóta csak a PON villog zölden, de nem kommunikál a kiszolgálóval. Bementem a konfigba mindent átnéztem de abba rájöttem nincs is PPPoE regisztrálási lehetőség. Következőnek 1272 központi leállás volt, de helyreállt. Náluk biztosan de itt nem. Tv van hibátlanul de elérhető WAN kapcsolat nincs. Majd jönnek 3 napon belül a Digisek mert már semmi ötletem, mindent átnéztem. Valakinek volt már ilyen hiba tapasztalata? Előre is köszönöm. :)2016. febr. 17. 17:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!