Parisatos,70Mbps sebességű Optic Force internetcsomaghoz milyen routert vegyek?
Figyelt kérdés
A Parisatnál azt mondták, hogy a 60Mpbs-os letöltési sebesség általában meg szokott lenni, ehhez pedig 7Mpbs-os feltöltési sebesség társul. A netet általában 3-4-5 eszköz használja egyidejűleg (3 mobil + 1 notebook, vagy 2 mobil +1 notebook, vagy egy Playstation 4 + 1 notebook + 2 mobil), de legkevesebb 2 eszköz mindig rajta van.
Fontos lenne, hogy a PlayStation 4-en a multiplayer, és a share play funkciók is zavartalanul működjenek.
Eddig ezeket találtam (a számomra optimális, 10-14 000 Ft közötti árfekvésben), de nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legideálisabb választás:
1. TP-LINK TL-AC750 ARCHER C20I -> [link]
2. TP-LINK TL-WR1043ND -> [link]
3. Asus RT-AC51U AC750 -> [link]
4. Asus RT-N14U -> [link]
2016. febr. 17. 12:05
1/2 anonim válasza:
Szerintem még belefér az a pár ezres, hogy meg tudd venni a sokkal megbízhatóbb Asus RT-N18U routert!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Már néztem a modellt, de egyelőre a 10 000 Ft felé tendálok. Ment a zöld kéz.
2016. febr. 17. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!