Hogy tudom Facebookon ezt visszaállítani?
Figyelt kérdés
Erről lenne szó. A "nyílvános" választási lehetőség nincs közte. Nos, én 19 éves vagyok és tisztában vagyok vele, hogy ez azoknak nincs ott akik 18 alattiak. Nekem viszont 1 hónapja a rendes korom volt beállítva, és akkor az összes borítóképem nyílvánosra volt téve. Most nemrég beállítottam 16ot, viszont így az összes borítóképemet nem tudom ismét nyílvánossá tenni. Ezt valahogy meg lehetne anélkül oldani, hogy ismét nagykorúvá tegyem ki ott magam?
2016. febr. 16. 02:49
1/2 A kérdező kommentje:
Mert amúgy mielőtt átraktam magam 18 alattinak, nekem a borítóképeim eredetileg "nyílvánosan" maradtak, csak az volt a baj hogy átállítgattam, most meg visszaállítanám, de nincs rá lehetőség. xD
2016. febr. 16. 03:01
2/2 anonim válasza:
Te mi a tökömről beszélsz? Mi 18 meg mi 19? Mi ez a soxar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!