Facebookon hogyan lehet profil képnek . Gif képet berakni windoson? Már próbáltam sima kép ként de akkor sima kép ként is kezeli .
Figyelt kérdés
2016. febr. 15. 18:07
1/7 anonim válasza:
Profilképnek nem lehet animált GIF-et berakni.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor valahogyan bármilyen kis pár másodperces mozgóképet? amúgy meg olvastam pcforumon nem rég hogy már lehet mozgóképet berakni és akkor lehet úgy emlékszek csak hogy gif-re gondoltak de akkor lehet hogy más.
2016. febr. 15. 18:44
3/7 anonim válasza:
A GIF egy nem régi újítás Facebook-on, idővonalra fel lehet tölteni egy ideje, de profilképnek nem.
4/7 anonim válasza:
Valahogyan lehet. Az egyik ismerősöm is meglepő módon mozgóképeket szokott berakni profilképnek, sőt videót, hanggal, bár valószínűleg úgy, hogy meghekkelt valamit ehhez.
5/7 anonim válasza:
szóval ez egy ilyen "nem mindenki tudja, csak én tudom" fogás tőle.:D
6/7 anonim válasza:
#1 és #3 vagyok
Én is láttam a minap egy "profilvideót" (így hívja a FB). Valószínűleg ugyanúgy kell feltölteni, mint egy profilképet. De lehet, hogy nem .gif-et kell berakni, hanem tényleg egy videót.
A kísérletezést rátok bízom.
7/7 anonim válasza:
A videót kísérleteztem, de feljött ablakban kiírta, hogy csak kép/+GIF fáljt is lehet feltölteni, viszont ha gif-et töltök, akkor nekem sem működik a mozgás, csak sima kép.
nem tudom, hogy ott is függ-e a méretétől, mert más oldalon is úgy van, hogy csak lekicsinyítve(2MB) működik gifként, de többet nem kísérletezek én sem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!