Adam1c1 kérdése:
Hogyan tudok webcímet tiltani?
Figyelt kérdés
Figyelmetlen voltam egy program feltelepítése során, és sajnos azóta searching.com, a kezdőlapom, ami annyira makacs, hogy nem tudok vele mit kezdeni. Végignéztem már a böngészőm bővítményeit, kiegészítőit, háthta köztük van a bűnös, lefuttattam már a CCleaner-t is. Természetesen újra beállítottam egy másik kezdőlapot, de nem segít. Mit tudok vele kezdeni ? Végig néztem már egy youtube-os videót is weblap letiltásról, de nálam nem hajtható végre. (win intéző/c/windows/sisstem32/drivers/etc/hosts......) Nem írja felül a jegyzetttömböt.
Win7-em van amúgy. és Mozilla Firefox - om
2016. febr. 15. 16:26
1/7 axonbite válasza:
töltsd le az adwcleaner nevű programot telepítsd majd scan ha kész újra fog indulni a géped és elméletileg rendben lesz.a böngésződben a kezdőlapot manuálisan neked kell visszaállítanod.
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos ez sem tűnik járható útnak. az alábbi képen látni fogod miért
2016. febr. 15. 17:55
3/7 axonbite válasza:
semmi baj töltsd le újra hibásan jött le.
4/7 A kérdező kommentje:
okés. végigfutott. de a gép nem indult újra. végül én indítottam újra, de a helyzet változatlan. searching.com jön be. hiába állítom át a kezdőlapot.
2016. febr. 15. 18:33
5/7 axonbite válasza:
Akkor a spyhuntert kell telepítened az eltudja távolítani ezt a vírust.
6/7 axonbite válasza:
pont ezzel kapcsolatos ez a téma ime a link nézd át: [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Végül visszaállítottam a gépet egy korábbi frissítési állapotra. Az segített. csak így most eltűnt a reklám blokkerem is Adblock Plus . Annak a visszatelepítése megy valamiért még nehézkesen.
2016. febr. 15. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!