Mobilinternethez /számítógépen/ lehet routert csatlakoztatni? Nem kell kábelesnek lenni? Ajánlották nekem, mert csak 2Gb. -os a havi keretem és hamar lemegy. Valóban, ha veszek routert és csatlakoztatom, akkor az internetre bármikor felmehetek?
Köszönöm a választ.
Gondoltam ,hogy ez nem igaz! Úgy tudtam, hogy plussz díj/hó wifi.... és nem csak úgy egy eszközt egyszer kifizetek, aztán jön az internet.. :) Csodálkoztam is ezen! ????
Vodafone előfizetéses nethez automatikusan jár a wifi. Nem nagyon használom, mert gyorsan lemeríti az akkut. De például a navigációja nagyon jó, wifivel. Sokkal jobban működött nagy ködben, mint a kocsi GPS-e.
2 GB nagyon kevés, nekem 4 GB-s a keretem, kaptam még egy SIM kártyát, így meg tudom osztani a mobiltelefon netjét a stickkel. RED-es vagyok.
"Előfizetéses tarifák internettel
Internetezz a mobiltelefonodon bárhol, bármikor! Előfizetéses tarifáink internetet is tartalmaznak!"
Köszönöm a segítőkész válaszokat!
Voltam is bent;- Vodánál, Telenornál...
A lenti linket megnézem,bizots hasznos információ lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!