Ncorera hogy jutottatok fel? Van még meghívó vagy komolyan 20-an használnak egy accountot?
Én úgy csinálom, hogy van itthon egy asztali gépem és mellette a laptopom. Ugyanazzal a fiókkal lépek be mindkét eszközről. Emellett haveromnak szintén van egy asztali gép és egy laptopja, amiken az én fiókomat használja. Én már sokszor beléptem egyszerre gépről+laposról is, gondolom ő is. Ez nem jelent gondot.
Nálad azt is fontos lenne tudni, hogy mikor léptél be utoljára. Mert gondolom az nCore szerverein egy darabig (egy hónapig talán, tipp) őrzik azt, hogy ki honnan lépett be meg ilyesmi. Szóval ha régebben léptél be ismerősöd fiókjával a saját gépeden, illetve dinamukus (nem fix) IP címed van, akkor szerintem nem lesz gond, ha most a gépeden egy teljesen új felhasználót regisztrálsz. Persze a biztos válaszban egy nCore staff tudna segíteni. A legfontosabb, hogy most már NE lépj be a gépeden ismerősöd fiókjával.
Trevor!
Köszi a választ! Én vagyok a 10-es.
Azért kérdem mert valaki felajánlotta,hogy küld meghívót,de azért gondolkodom,hogy elfogadjam-e,mert ezt olvastam és tudom is,hogy "be tudják azonosítani a gépeket",és NEM IP-t néznek...
Azért hezitálok,hogy elfogadjam-e a meghívót,mert ha esetleg rájönnek,hogy én beléptem egy másik accal is,akkor törölnék az én új accomat és az ismim accát is (nem ő lenne a meghívóm! Az egy másik ismi)
De nem szeretnék kellemetlenséget okozni senkinek! És persze magamnak sem!
Miből azonosítják be a gépeket? Azt a vmit nem lehet megváltoztatni?
De érdekes ez is ammit írsz...egy másik hozzászóló is írt hasonlót...állítólag ő 4 accot használ egy gépről és nem bukott le....hmm...ez is érdekes...
És meddig tárolja az adatokat az NC? Ezt tudod? Vagy tudja vki?
Ha lenne saját accom,akkor persze többet nem lépnék be az ismerősömével. :) Akkor már minek kéne? :)
Ja még azt elfelejtettem, hogy TE persze beléphetsz a saját fiókoddal akár 10 eszközről is,az NEM BAJ!
A "baj" csak az,ha EGY gépről lép be valaki 2 külön accal.
Nem az IP érdekli őket...az nem számít...Az nem tilos,csak a KÖZÖS GÉP...az viszont tilos!
Magát a gépet tudják azonosítani...de nem tudom,hogy?!
Nem a Mac Address-szel,mert azt NEM látják,azt tudom!
Trevor!
Még mindig a 10-es vagyok :D
Szóval most látom,hogy a Te eseted TELJESEN MÁS!
Abban NINCS szabályba ütköző :)
Igaz,hogy a haverod is használja,de MÁSIK gépről! Ez NEM prob! Akár 10 eszközről is használhatod.
De EGY gépről ugyebár nem léptél be 2 külön néven /accon?
Hát akkor Te semmi szabálytalan dolgot nem tettél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!