Hogy tudnék tumblr-ön követőket szerezni?
Figyelt kérdés
Mar eleg regota van tumblr-om, de egy ido utan meguntam. Es par hete eszembe jutott milyen jo is az az alkalmazas, igy folytattam ahol befejeztem. TUDOM, hogy nem arrol szol, hogy minel tobb kovetonk legyen stb. :D
De szeretnek szerezni tobb kovetot. Tanacsok, hogy mit csinaljak jobban, vagy valami? :) Tovabbi szep napot!
2016. febr. 13. 12:09
1/1 anonim válasza:
Írj ékezettel, először is, nem hinném hogy sokkal több időbe telne mint így, ékezet nélkül írni. :)
Ha ha tumblid igényes, eredeti, vidám, vicces, de őszinte is, többen követnek be. Én ezt vettem észre. Kövess te is be embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!