A médiaklikk.hu-ról hogyan tudnék videót letölteni?
Próbálkoztam Firefox + DownloadHelper kombinációval - kb. az első fél percet töltötte le belőle, aztán semmit...
Próbálkoztam Explorer + Orbit Downloader kombinációval - nem érzékelte a médiafájlt.
Próbáltam megkeresni a Temporaty Internet Files mappában - nem találtam meg.
Próbáltam keresni a neten letöltőprogramot vagy weboldalt - minden csak a Youtube-ról tölt le.
Mit próbáljak még ki?
Konkrétan erről a videóról lenne szó:
Egy rég nem látott ismerősöm van a játékosok között!
Downloadhelper megcsinálja, csak az elején el kell indítani a felvételt vele, majd végig kell nézni...
Személyesen az ingyenes (parancssoros) FFmpeg-gel szoktam.
Letöltöd az FFmpeg programot, és kicsomagolod (mivel nem telepítős) mondjuk a "D:\ffmpeg" mappába.
Utána meg kell találni a video linkjét:
- a video oldalán F12
- a megjelenő részen Hálózat fül
- F5-tel oldal újratöltése
- a listában keress chunklist_wXXX_bXXX.m3u8 fájlokat
- a bXXX jelzi a képminőséget, ha a legjobb, de legtöbb helyet foglalót akarod, akkor a legnagyobbat válaszd > jobbegérgomb > URL-másolása
Innét csak az FFmpeg-et kell indítani és paraméternek meg kell adni a kimásolt URL-t:
- nyitsz parancssort: Start menü > Futtatásba: cmd
- beírod a következő parancsot:
D:\ffmpeg\ffmpeg.exe -i "IDE BEILLESZTED A MÁSOLT URL-T" -c copy "D:\filmek\maradj talpon.ts"
(a legvégén azt add meg hova mentse és milyen néven)
Majd megvárod amíg letölti, és nézheted is.
Megj.:
Parancssor helyett sima Jegyzettömbbel létrehozott szöveges fájlba is beírhatod a parancsot, csupán mentéskor a Fájltípusnak "Minden fájlt" válassz, éss a Fájlnévnek a végén BAT legyen. (pl. videomentes.bat)
Kimaradt:
Mondjuk az Asztalra mentsd a BAT fájlt, és duplaklikkel indítva kezdődik a letöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!