Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A médiaklikk.hu-ról hogyan...

A médiaklikk.hu-ról hogyan tudnék videót letölteni?

Figyelt kérdés

Próbálkoztam Firefox + DownloadHelper kombinációval - kb. az első fél percet töltötte le belőle, aztán semmit...

Próbálkoztam Explorer + Orbit Downloader kombinációval - nem érzékelte a médiafájlt.

Próbáltam megkeresni a Temporaty Internet Files mappában - nem találtam meg.

Próbáltam keresni a neten letöltőprogramot vagy weboldalt - minden csak a Youtube-ról tölt le.

Mit próbáljak még ki?

Konkrétan erről a videóról lenne szó:

[link]

Egy rég nem látott ismerősöm van a játékosok között!

2016. febr. 10. 21:43
 1/2 CspCsj ***** válasza:

Downloadhelper megcsinálja, csak az elején el kell indítani a felvételt vele, majd végig kell nézni...

Személyesen az ingyenes (parancssoros) FFmpeg-gel szoktam.

[link]

Letöltöd az FFmpeg programot, és kicsomagolod (mivel nem telepítős) mondjuk a "D:\ffmpeg" mappába.

Utána meg kell találni a video linkjét:

- a video oldalán F12

- a megjelenő részen Hálózat fül

- F5-tel oldal újratöltése

- a listában keress chunklist_wXXX_bXXX.m3u8 fájlokat

- a bXXX jelzi a képminőséget, ha a legjobb, de legtöbb helyet foglalót akarod, akkor a legnagyobbat válaszd > jobbegérgomb > URL-másolása

Innét csak az FFmpeg-et kell indítani és paraméternek meg kell adni a kimásolt URL-t:

- nyitsz parancssort: Start menü > Futtatásba: cmd

- beírod a következő parancsot:

D:\ffmpeg\ffmpeg.exe -i "IDE BEILLESZTED A MÁSOLT URL-T" -c copy "D:\filmek\maradj talpon.ts"

(a legvégén azt add meg hova mentse és milyen néven)

Majd megvárod amíg letölti, és nézheted is.

Megj.:

Parancssor helyett sima Jegyzettömbbel létrehozott szöveges fájlba is beírhatod a parancsot, csupán mentéskor a Fájltípusnak "Minden fájlt" válassz, éss a Fájlnévnek a végén BAT legyen. (pl. videomentes.bat)

2016. febr. 10. 23:08
 2/2 CspCsj ***** válasza:

Kimaradt:

Mondjuk az Asztalra mentsd a BAT fájlt, és duplaklikkel indítva kezdődik a letöltés.

2016. febr. 10. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!