Nagyjából mennyi ideig tart ez az egész Facebook fiók megerősítés?
Ma szépen kiléptetett ez a drágalátos rendszer,aztán most jelenleg itt tartok:
"Üzenetet küldtünk neked.
Ma
Hi,
Azért kértük tőled fiókod megerősítését, mert biztonsági rendszereink arra a következtetésre jutottak, hogy esetleg nem a valódi személyazonosságodat használod, vagy hogy esetleg több fiókod van. Ha már megpróbáltál belépni a facebook címen, és a megjelenő útmutatást követve megpróbáltad igazolni a személyazonosságodat, de nem sikerült a folyamat végére jutnod, más módon kell megbizonyosodnunk a személyazonosságodról.
A következőképpen kell eljárnod:
1. Használj lapolvasót, vagy készíts digitális fényképet egy olyan hivatalos, fényképes személyazonosító okmányról (például jogosítványról vagy útlevélről), amely feltünteti teljes nevedet (vezeték- és utónév), valamint a születési dátumodat.
2. Válaszolj közvetlenül erre az e-mailre, és csatold az üzenethez az azonosító okmány képét.
3. Mi ellenőrizzük az azonosító okmány és a fiókadatok egyezését, és a probléma megoldását követően véglegesen töröljük személyazonosító okmányaidat a rendszerünkből.
Kérjük, hogy most, halogatás nélkül küldj a megfelelő azonosításra alkalmas képet, hogy segíteni tudjunk neked visszajutni Facebook-fiókodba. Fontos tudni, hogy a kérést csak akkor tudjuk feldolgozni, ha elküldted a megfelelő azonosítási információkat. A megfelelő azonosítási információk elküldésének elmulasztása továbbá a kérés elutasításával jár.
Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért.
Köszönettel:
a Facebook csapata
Az elküldött jelentés tartalma"
Erre én megtettem amit akart,biztonság kedvéért a szig. számomat is megadtam,és az anyám lánykori nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!