Hotmail a fiokomban valamit ki írt az Uservoic-ról de nem tudtam elolvasni Mi lehetet az? Valami kapcsolatról volt szó
Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 16:05
1/4 anonim válasza:
"...de nem tudtam elolvasni"
Miért nem? Önmegsemmisítő levél volt? "Idegen" kódolású szöveg volt? Ész nélkül kattintgattál és törölted? Akkor utólag miért érdekel hogy mi volt benne? Mi honnan tudnánk?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem.email volt hanem.mikot bejelentkeztem az oldal jobb sarkába jelent meg valami szöveg
2016. febr. 9. 18:28
3/4 anonim válasza:
Ezt így utólag kideríteni nemigen lehet. Ha olyan lényeges dolog lenne, újra megjelent volna...
Legközelebb mentsd el az ilyeneket, ha nem érted és járj utána a dolognak. Nem kért semmi "kattintást"? Csak simán egy felugró volt, ami el is tünt?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem, csak egyszer megjelent ès kèsz.
De homályosan sikerült elolvasnom mèg egyszer ès a szöveg ilyesmi volt: Hotmail ès Uservoice kapcsolatba lèpett vagy partnersèget kötött... Pontosan nem emlèkszek de minden bizony valami sima tájèzkoztatás
2016. febr. 14. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!