Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen programmal tudom...

Milyen programmal tudom keretbe tenni a videókat?

Figyelt kérdés

Egyre népszerűbb úgy veszem észre,ilyenre gondolok konkrétan: ezt milyen programmal lehet megcsinálni?

https://www.youtube.com/watch?v=mfNFfdkb6s8

2016. febr. 9. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Sokféle alkalmas... pl egy powerdirectorhoz is van csomó effekt.

Ellenben: nem tudom hol látod népszerűnek, mert én a feltöltőn kívül még senkinél sem láttam ilyet. Na nem azért, mert ez olyan különleges lenne, hanem ÉRTELMETLEN és ZAVARÓ!

Gondold végig logikusan: ha összenyomod a videót, akkor csökken a felbontás és romlik a képminőség. Vagy SD videót raksz bele és FULLHD-ben konvertálod, akkor viszont sokkal nagyobb lesz a videófájl (még h264 esetén is) és a videó betöltéséhez is nagyobb adatforgalom kell. Arról nem is beszélve, ha én erre a moziszobára nem vagyok kíváncsi, akkor még kinagyítani sem tudom a videót. Egyszerűen förtelmes az egész. Nem is értem kinek jutott eszébe ilyen marhaság...

(egyetlen értelmes érv ami mellette szól: rtl-s videókat így nehezebben szűrik ki az automatikus keresők, mert megváltozott a jogvédett tartalom így kicsi az egyezés)

szóval ha nem ilyen célból akarod használni, messzire kerüld el!

vagy ha nagyon tetszik, akkor csinálj egy blogot ahol megosztod a videókat és a háttérnek rakd be úgy a képet, hogy a vászon helyére kerüljön a lejátszó. így normál esetben a böngészőben moziszobának tűnik, de megmarad a videoanyag így kinagyítható a youtube

2016. febr. 9. 12:57
 2/5 A kérdező kommentje:
video letiltás miatt kell :) mert felakarok rakni olyat ami népszerű az embereknél,de kapásból letiltják. talán keretbe rakás után nem,ezt akarom kipróbálni. :)
2016. febr. 9. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=93LFDRYrH6c

a "népszerűség" a kommentekben tükröződik...

2016. febr. 9. 13:01
 4/5 anonim ***** válasza:
ha nincs rajta felirat, akkor tükrözd a videót. nálam működött... felment az agymenőkből 2-3 jelenet is :)
2016. febr. 9. 13:02
 5/5 A kérdező kommentje:
tom és jerry részt akarok feltenni. de kapásból letiltotta,7 perces,egy feltöltő felrakta pár hónapja és több millió a nézettsége,és itthon is van rá igény,hiába mese,még régi :) tükröztem,raktam bele effekteket,de hiába,nem tudom átbaxni őket :D
2016. febr. 9. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!