Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon hogyan lehet...

Facebookon hogyan lehet elrejteni, hogy mikor voltam utoljára bejelentkezve?

Figyelt kérdés
A Facebook chatnél mindig látom, hogy ki mikor volt belejentkezve utoljára, de valakinél semmit nem ír a név alá. Hogyan lehet így eltüntetni?

2016. febr. 9. 12:13
 1/8 robi0 válasza:
kapcsold ki a chatet .
2016. febr. 10. 08:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Azzal sem tünik el... próbáltam...
2016. febr. 11. 14:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Türüld le a messengert. Elvileg akinek nincs, annál nem látod. Illetve nem mindig.
2016. febr. 11. 22:57
 4/8 A kérdező kommentje:

Internetes felületről is próbálom a dolgot megoldani pc-ről.

Egyszerűen mutatja, hogy mikor voltál utoljára bejelentkezve a face-n. Ha ki van kapcsolva a chat és úgy lépsz be, akkor is megmutatja, hogy mikor voltál belépve a face-ra a chat ablakban... Tehát semmi köze ahhoz, hogy be vagy ki van kapcsolva a chat, a face-ra belépést mutatja.

Tippem nincs, hogy ezt hol lehet kikapcsolni mostmár...

Segítsetek! :)

2016. febr. 12. 10:31
 5/8 anonim ***** válasza:

megnéztem és nekem sem rejti el pedig eddig elrejtette :\

szerintem valamit módosítottak!

2016. febr. 22. 13:55
 6/8 anonim válasza:
Ennyit az inkognitóról! :) Épp most írtam ki én is a kérdést, mert nálam is (és persze másoknál is ) tapasztaltam ezt a dolgot. Nem értem miért kell folyamatosan mindenen módosítaniuk. Akkor ezek szerint semmilyen lehetőség nincs arra, hogy teljesen "láthatatlan" legyek?? Zavaró, mert ennek pont az lenne a célja, - ha már egyszer ki van kapcsolva a chat-em ugyebár... Hogy ne lássák, hogy épp online vagyok, vagy mikor jelentkeztem ki.
2016. febr. 23. 08:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én megoldottam a problémát. Nem használom a facebookot! (Vagy különböző célokra külön-külön fiókot fogok létrehozni. Igaz, pont ezt akarta elkerülni a facebook, de sebaj...)

Egyébként valóban idegesítő dolog. Főleg ha mondjuk csak egy csoport miatt lépsz be, mert vársz egy választ egy kérdésedre mások meg rádírnak (mondván elérhető vagy) és zaklatnak a hülyeségükkel. Ha pedig nem válaszolsz, akkor jön a sértődés és/vagy hiszti nemtől függően és a végén te leszel a bunkó!

Tiszta haszon... ettől még a e-mail-es levelezőlisták is sokkal jobbak voltak! Éljen a visszafejlődés! :D

2016. febr. 23. 09:14
 8/8 anonim válasza:

Egyetértek. Fejlődni akarnak, de közben túlbonyolítják a dolgot, és pont emiatt lesz egyre ellenszenvesebb maga a facebook.

Én is ritkán járok fel, barátaimmal és családommal tartom a kapcsolatot, akikkel nem mindig tudok találkozni/beszélni, de arra alapvetően ott a skype. Egy-két csoportban én is benne vagyok, amit szívesen kísérek figyelemmel, de ezenkívül nem sok minden.

Végeredményképpen pont az ellenkezőjét fogják elérni, mint ami kitűzött cél volt. Bár sokan, biztos vagyok benne, hogy örülnek ennek a funkciónak, hisz ennek függvényében fognak ráírni valakire, és ha nem válaszolsz x időn belül jaj neked, hogy nem írtál vissza....

2016. febr. 23. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!