A tescoba lehet wow-ot venni ha igen mennyiér? Lent kemény kérdés
Figyelt kérdés
azthallottam,hogy a TESCOBA sokkal olcsóbban meglehet venni a wow ot!
engem igazábol csak a sima WOW meg a lich king érdekelne!
tud valaki valamit erröl?
van-e?
2010. márc. 29. 22:37
1/8 anonim válasza:
holnap ha vége az óvodában a napközinek nézdd meg magad a tescoban
2/8 A kérdező kommentje:
pls normális választ!!!!
plS
2010. márc. 29. 22:43
4/8 anonim válasza:
am ha nem vetted volna észre ilyen WOW-os kérdésekre alig van olyan aki komolyan válaszol :D
5/8 anonim válasza:
Hello!
Ahhoz hogy eredeti szerveren játszhass szükséged van mint két kiegészítőre és az alapjátékra tehát(World of Warcraft,Burning Crusade,és Lich king)
Tudtommal nem a Tesco-ban a legolcsóbb a WoW és kiegészítői hanem a Cd galaxis-ban googliban keress rá.Főleg ha neten előre megrendeled adnak x%kedvezményt.
6/8 anonim válasza:
22:49 vagyok!
De a Tesco-ban is szokott lenni WoW csak amint említettem a Cd galaxisban olcsóbb :)
7/8 anonim válasza:
CD-Galaxistól pont most jött akciós hírlevél: 1490Ft a WoW alapjáték, 1 hónap játékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!