Hogyan lehet eltávolítani a Safe Findert?
Olvastam ezt azt erről a vírusról.Sajnos durván beépül a böngészőkbe...Páran azt javasolták nekem,hogy telepítsem ezt a vírusölő progit Spyhuntert,mert az (elvileg letörli)de én ebben sem bízok.Sok negatív vélemény is olvasható a Spyről.
Programok közül is próbáltam törölni a Safe Findert,de nem lehet.Egyenlőre nem jöttem még én sem rá mit kéne tennem,de lehet az lesz,hogy újra húzom a Windowst.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__6..
Nekem is ugyanez a problémám. Többször is futtattam mélyvizsgálatot Malwarebytes-sal, kitakarítottam vele a gépet. Programok között nem talált a gép ilyesmit, tehát un nem tudtam installálni. A Firefox kiegészítői között se volt ott. Letöröltem a Firefoxot, újrainstalláltam, megint ott volt.
Nagyon idegesítő, hogy nem hagy rendesen keresni ez a keresőmotor, mert a sima Googleből is ide ugrik automatán. Próbáltam olyat is, hogy amit két pillanatra beír a címsorba sajátgépes helyet, azt kitörlöm, de csakazértis keresi és azt mondja a fájl nem található. Oké, legalább tudtam kicsit böngészni, de aztán újratermelődött és megint.
A 3-as válaszoló tökéletesen jól leírta a dolgot.A (Spyhunter egy nagy kamu vírusirtó.)Én is olvastam róla sok negatívumot.
Nekem egyébként az lett a megoldás,hogy egyik ismerősöm újrahúzta a Windowst.Azóta ismét jó a gépem.Egyébként nekem állítólag a Google Chrome böngészőmbe fészkelte be magát az a kártékony Safe vírus.Azóta nem is használom azt a böngészőt.
Maradtam a Firefoxnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!