Tomekk kérdése:
Hogyan érhetem el a legnagyobb sávszélességet?
Figyelt kérdés
Adott egy gigabit router (TP- LINK TL-WR1043ND Gigabit Wireless N router) és egy gépben levő wiwi adapter (TP-LINK 300 Mbps Wireless N PCI Express adapter) Eddig 60 megabit volt a legnagyobb amit mértem, de most akárhogy próbálkozok a jelerősségem is lement 60 % alá, és sehogy sem akar olyan lenni, mint egy régebbi vacak usb-s 150 mbs stickkel. Ha nem is érhetem el a 120 megát, mert kevés a benti kártya, legalább a fele kellene nekem ezzel a harverrel. Most vettem, akarom lecserélni... Tud valaki segíteni?2016. febr. 4. 10:40
1/1 anonim válasza:
használj kábelt.. a legnagyobb sávszélesség csak úgy lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!