Hogy tudom facebookról törölni magam? Lécci fontos!
megint én.)
Mondjuk ezzel azzal a baj,h.ha X időn belül újra belépsz,reaktiválod a profilt.Szóval ha törölted ne lépj be újra.Hogy pontosan mennyi ideig azt emailben megírja neked a Facebook.Sajna én töröltem azt az emailt:(Szóval nem tudom pontosan:(
Na jó hiszek neked :D
Egyébként ezt küldte most nekem a fészbuk.
"A felhasználói fiókod törlésére vonatkozó kérésedet megkaptuk. A felhasználói fiókod felfüggesztésre került, és 14 napon belül véglegesen töröljük."
na ez az 14 nap:)
szóval nekem most újra kell küldenem a törlést,mert beléptem:)
Szöksz a pedofiloktól?késő meddig voltál fent? azok már megtalálnak mint az osztály főnököm öregasszony azt se tudja mi az hogy internet és ezt mondogatja:
-Vigyázz a fájszbukon mert a pedofilok utó érnek
nekem még mindig nem engedi!
na de mind1. ha nem lépek be többet akkor talán törlődik magától :D
nem is tudom mért voltam ilyen "hüly e" hogy regisztráltam :S
de már mind1 :)
azért köszi!
Kedves Kérdező!
A Facebook profilodat nem lehet TÖRÖLNI, úgy van megcsinálni, hogy csak felfüggeszteni lehet...
Lehet, azt írja ki a rendszer, hogy ők majd törlik, de attól az nem lesz törölve!!!
Azt javaslom, hogy ezt csináld :
- írd át a beregisztrált neved valami kamu-névre...
- írd át a profilodat valami kamura, kamu adatokkal...
- törölj ki minden feltöltött fotódat és tölts fel kutya és cica képeket...
- regisztrálj magadnak egy "Eldobható email-cím"-et itt : [link]
(Ez azért jó, mert bizonyos idő múlva inaktiválódik a beregisztrált helyen, viszont senki nem tud belépni a nevedben, nem kapsz több reklámlevelet, nem kapsz több értesítést a beregisztrált helyről, stb.)...
- cseréld ki a beregisztrált email-címedet az "eldobható email-cím"-re...
Nos, ezek után nem kell izgulnod, mert a Facebookon nem lesz többé megtalálható a neved, profilod, nem kapsz több reklámlevelet, nem kapsz több értesítő emailt...
A Facebook rendszere nem véletlenül van így megcsinálva, ahogy...
Ha csak simán felfüggeszted a profilod, akkor akár 10-15 évig is megtalálható lesz a neved és adataid a Google-ban és a Facebookon!!! (Léteznek olyan programok, amelyekkel törölni lehetett a Facebook profilokat, de ezek működését a Facebook rendszere az utóbbi időben blokkolja : nem véletlenül!)
Tényleg az a legokosabb, ha nem is regisztrálsz ilyen oldalakon!
kaptam értesítést a facebooktól hogy a fiókom inaktiv lett és 14 nap múlva törlődik.
A 14 nap letelt de nem kaptam visszajelzést hogy valóban törlődött a facebook fiókom. Valaki esetleg kapott?
"... kaptam értesítést a facebooktól hogy a fiókom inaktiv lett és 14 nap múlva törlődik.
A 14 nap letelt de nem kaptam visszajelzést hogy valóban törlődött a facebook fiókom. Valaki esetleg kapott?..."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kedves #19 beíró!
14 nap letelte után annyi biztos, hogy TE nem fogsz tudni belépni a profilodba...
De a Facebook oldalakat NEM TÖRLIK, nyomós oka van annak, hogy ezeket szépen eltárolják maguknak, legfeljebb nem lesz látható másoknak (és neked)...
Ezért ha azt akarod, hogy ne a TE ADATAIDAT tárolja el egy életre a Facebook és a Google, akkor :
- cseréld ki a neved egy kamura...
- töröld a fotóidat...
- írd át az adataidat egy kamura (lakcím, telefonszám, stb)...
Csak EZUTÁN nyomj rá a TÖRLÉS gombra!!!!... :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!