Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Instagramon honnan látja...

Instagramon honnan látja valaki, hogy nézem a képeit (nem likeoltam egyet sem, ellenőriztem! )?

Figyelt kérdés

Írt egy csaj facebookon azzal, hogy látja hogy nézem minden nap a képeit instán. Én nem mertem kezdeményezni nála (azt hittem a testvéréről hogy a pasija - mindenfelé viszi a tesója és szelfiznek) de így lebeszéltem vele egy randit. Végülis jól jött ki a dolog. 1 közös ismerősünk sincs! Nem beszéltem senkinek róla hogy tetszene!

Létezik hogy van valami alkamazás amivel meg lehet nézni ki ment rá a profilunkra?

Nem likeoltam semmit instán, üres a "Posts you've liked". Meg fogom tőle kérdezni de addig is érdekelne a dolog.

2016. febr. 3. 09:02
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem InstaAgent-et használ.

Bár nem tudom,hogy létezik-e még mivel pár hónappal ezelőtt kiderült,hogy jelszavakat lopott így lekerült a play áruházból valamint a appstorebol.

2016. febr. 3. 10:17
 2/2 anonim válasza:
Ilyen Agent van Facebookra is?
2016. febr. 7. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!