Ha facebookon valaki fent van, de l em chatel akkor is látszik a kis zöld pont a neve mellett?
És mit jelen taz, ha pl a neve mellett nincs ott a zöld pont és pl. az van odaírva, hogí 1p?
Ha mindig zöld pont van, akkor mindig facebookon van?
Ha csak böngészik FB-on, akkor is látszik a zöld pötty.
Ha a telefonján telepítve van a FB alkalmazás és van netkapcsolat, akkor is látszik/látszódhat a zöld pötty.
1p = 1 perce volt aktív (aktív=zöld pötty)
Nem, egyik se igaz.
Ha zöld pötty van, akkor engedélyezte a chat-et, és egyik kliense online.
Ha 1p, akkor 1perce volt online valamilyen formában.
Legtöbb androidos instant messengernél 0-24h zöld pötty van, nameg akkor is, ha valaki úgyhagyja a gépét, és nem lép ki facebook-ból.
Igazából szard le, semmi jelentősége.
Kb. annyira informatív, mint az utcáról azt találgatni, hogy valaki otthon van-e annak függvényében, hogy be van-e húzva a függöny az ablakain avagy nem.
mert nekem azt modták, hogy mindig be van kapcsolva, de nem mindi van ott, de akkor ki lépked ki, meg be?
Remélem érthető voltam.
Én úgy vettem észre, hogy ha be van jelentkezve FB-ra, és a chat is engedélyezve van, akkor ugye ott a zöld pötty, viszont x perc tétlenség után offline-nak jelzi. Amint újra történik valami aktivitás (pl. görgeti a hírfolyamot) megint online lesz.
Az 1 p. akkor is lehet az ismerős neve mellett, ha épp fent van, de ki van kapcsolva a chat, vagy letiltott. Ilyenkor folyamatosan 1 p., amíg ki nem lép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!