Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha facebookon valaki fent...

Ha facebookon valaki fent van, de l em chatel akkor is látszik a kis zöld pont a neve mellett?

Figyelt kérdés

És mit jelen taz, ha pl a neve mellett nincs ott a zöld pont és pl. az van odaírva, hogí 1p?

Ha mindig zöld pont van, akkor mindig facebookon van?

2016. febr. 2. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak böngészik FB-on, akkor is látszik a zöld pötty.

Ha a telefonján telepítve van a FB alkalmazás és van netkapcsolat, akkor is látszik/látszódhat a zöld pötty.

1p = 1 perce volt aktív (aktív=zöld pötty)

2016. febr. 2. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egyik se igaz.

Ha zöld pötty van, akkor engedélyezte a chat-et, és egyik kliense online.

Ha 1p, akkor 1perce volt online valamilyen formában.

Legtöbb androidos instant messengernél 0-24h zöld pötty van, nameg akkor is, ha valaki úgyhagyja a gépét, és nem lép ki facebook-ból.

Igazából szard le, semmi jelentősége.

Kb. annyira informatív, mint az utcáról azt találgatni, hogy valaki otthon van-e annak függvényében, hogy be van-e húzva a függöny az ablakain avagy nem.

2016. febr. 2. 13:34
 3/5 A kérdező kommentje:
És ha zöld pötty van, és eltünik, mintha kilépne, de kb 2 percután vissza is lép és léátszik megint, akkor biztos, hogy gép közrlbe van? Mert nekem azt mondták hogy magától is lépkedhet, de én ezt alig hiszem...
2016. febr. 2. 13:37
 4/5 A kérdező kommentje:

mert nekem azt modták, hogy mindig be van kapcsolva, de nem mindi van ott, de akkor ki lépked ki, meg be?

Remélem érthető voltam.

2016. febr. 2. 13:54
 5/5 anonim válasza:

Én úgy vettem észre, hogy ha be van jelentkezve FB-ra, és a chat is engedélyezve van, akkor ugye ott a zöld pötty, viszont x perc tétlenség után offline-nak jelzi. Amint újra történik valami aktivitás (pl. görgeti a hírfolyamot) megint online lesz.

Az 1 p. akkor is lehet az ismerős neve mellett, ha épp fent van, de ki van kapcsolva a chat, vagy letiltott. Ilyenkor folyamatosan 1 p., amíg ki nem lép.

2016. febr. 4. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!