Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Korlátlan mobil net van?

Korlátlan mobil net van?

Figyelt kérdés

Olyan mint ol londonban, kérsz egy simet az utcán vagy rendelsz online teljesen igyen, feltöltős, tehát nem kell hűség meg lakcím meg kereseti.., választhatsz csomagot, elküldöd neten a pénzt, és egy hónapig van net, korlátlan böngészés, bár torrent meg ilyeneket nem enged, de akkor is egész jó, pláne, hogy ha jól emlékszem 10-12 font volt a legkisebb csomag ( a csomag a hívás, sms miatt volt több fajta) az az ottani keresethez kb mint itt 500 ft :)

Bár ilyen nem igen lesz sose, de még drágábban is jó lenne, létezik itthon ilyen vagy hasonló? Vagy legalább korlátlan, ha nem is szerződésmentes?

2016. jan. 31. 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Pont ma néztem, a Diginél van hűségidő mentes net, de az havidíjas.

Feltöltőkártyás mobilinternet, viszont létezik Magyarországon is. Több szolgáltató is ad ilyent, csak hozzá szerződni kell.

Amúgy érdekelne, hogy Londonban tényleg létezik olyan mobilinternet, amihez nem kérnek szerződést?

2016. jan. 31. 18:43
 2/10 A kérdező kommentje:

Megnézem köszönöm.

Igen bár inbább angliát kellett volna írnom, gondolom nem csak a fővárosban van ilyen :) bár azt nem tudom, de volt több szolgáltató is. Amit én használtam, mint írtam 10 vagy 12 font, x sms xperc hívás, nem emlékszek, de az tuti, hogy korlátlan használat. Letöltés nem, mondjuk play áruházból lehetett azt is, meg azt hiszem képeket is netről, de más fájlokat, torrentet nem engedett. Egy hónap múlva lejár, feltöltöd megint és megy, vagy akár szünetet is tarthatsz, én szerintem a legkorrektebb lehetőség. Giffgaff a neve egyébként

2016. jan. 31. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha akarsz mást is, nézz rá a UPC-re, mert ott is van hűségidő nélküli, viszont havidíjas és szerződéses mobilet.

A másik a Vodafone RED - ez nem tudom, létezik-e még, viszont feltöltőkártyás szolgáltatás gyanánt is elérhető.

2016. jan. 31. 19:06
 4/10 A kérdező kommentje:
(Elnézést, téves az info csak hogy így rákérdeztél meglestem mi ahelyzet, már nem korlátlan, 12 fontért már csak 2 giga jár, :o pedig tényleg úgy volt bár másik szolgnál biztos van még :))
2016. jan. 31. 19:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönet
2016. jan. 31. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Vodafone, de nem RED és csak mobilnet:

[link] - ilyenre gondolsz?

2016. jan. 31. 19:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Ilyen igen, csak korlátlan változatban :)
2016. jan. 31. 19:23
 8/10 anonim ***** válasza:

[link] - havidíjas, van szerződés, viszont nincs hűségidő és csak a fel/letöltési sebesség az, ami korlátozva van, az adatforgalom nem.

Megfelel?

2016. jan. 31. 19:41
 9/10 A kérdező kommentje:

Egész jó, bár nincs vezetékes telefon meg semmi upc, csak úgy engedik, ráadásul nem engednek tetheringet :o amit abszolút nem értek. De ha legalább már korlátlan hátha próbálkoznak mások is akik versenybe akarnak szállni, szóval várok még az én csomagomra :)

Köszönöm az infokat

2016. febr. 1. 09:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Nővérem is GiffGaff-ot használ Angliában. Ennél a szolgáltatónál nem kell semmiféle szerződés és van teljesen korlátlan internetük is £20-ért. Havi egyszer átutalod, vagy veszel egy feltöltés egy boltban és már netezhetsz is korlátlan.

Sajnos itt Magyarországon nem hallottam még ilyenről..

2016. júl. 7. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!