2 router 1 csatornán hogyan?
Figyelt kérdés
Van 2 routerünk 2 éve vannak és sose volt gond, egy név 1 jelszó amelyik közelebb van, erősebb a jele a keszülékek automatice arra csatlakoztak. Most az a problémám, hogy nem egyeznek, egy este egyik, router se adott netet... Leresetelem mind2-t és hiába állítom be mikor mentem mind kettőt alsón van vagy éppen, hogy van, net felsőn semmi...pedig anno is én csináltam... A modemből jön folyamatosan így azzal bizti nincs gond és leresetelve mind kettő működik alap beállításokkal mind egyedül mind külön... A google első 2 oldal összes találatát végigpróbáltam, egyikkel se megy mit tehetek?2016. jan. 31. 18:13
1/1 anonim válasza:
Ha tényleg egy csatornán mennek, akkor abból internetezés nem nagyon lesz. Biztosan be lehet állítani, hogy melyik csatornán dolgozzanak. A 2.4 GHz-es frekvencián 14 csatorna van, ebből ha jól tudom, Európában csak a 14-est nem használjuk. Két jó távoli csatornára kell őket belőni, akkor működniük kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!