Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miénk a világ? (film)

Miénk a világ? (film)

Figyelt kérdés
Nemtom ti ezzel hogy vagytok, de szerintem a korhatárok nagy része a filmekre nem igaz. Például a Miénk a világ miért 18-as? Csak mert néztem a besorolást és hát nem is horror hanem filmdráma nem értem. Valaki látta már a filmet?
2016. jan. 31. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Őszintén kit érdekel a korhatár? Engem tudod mi zavar inkább...hogy ezek a jogszabályok kidolgozásáért valakik lehet milliókat keresnek, közben olyan hülyék, mint a segg...na ez a gond. Sokszor csak fogom a fejem az ilyeneken...röhej
2016. jan. 31. 18:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Nemigazán érdekel csak összezavar, hogy miért 18-as egy ilyen film?!
2016. jan. 31. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Pont ez az, hogy miért van rajta, még a 18asok általában rendben is vannak, de mikor kiirja, hogy 12 éven aluli csak felügyelet mellett nézheti akkor WTF? fejbe rugnám, aki ilyesmit kitalál, büdös életbe nem foglalkozott még vele senki szerintem
2016. jan. 31. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:

A 18-as karikás csak figyelemből van ott - még moziba is simán beengedik a kiskorút (volt is rá panasz) - a szabályzat nem tiltja, hogy beülhet rá.

Igazán a 14 és a 16 karikásoknál szoktak lenni viták, jó kérdés, hogy mi alapján dől el, de ezeket amúgy sem szokták figyelembe venni. Mérget vennék rá, hogy ha 18 karikás lesz a Deadpool, akkor is sokan beülnének rá (a fiatalabb korosztály).

Ha már korosztályi viták: ha így nézzük, mindenbe bele lehet kötni, csak nincs értelme. South Parkot is néznek a 14 évesek, miközben olyan alpári dolgot találok benne, amit az idősebbeknél is kell az erősebb gyomor.

2016. jan. 31. 18:52
 5/7 A kérdező kommentje:
A Deadpool 18-as? Nemár komolyan abba a filmbe nincs semmilyen gyomorforgató dolog! Még ha egy 16-ost rátesznek, de komolyan 18-as?!!
2016. febr. 1. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem, mert 16 karikas lesz a film.

A masik - csak egy elmeletrol irtam es nem arrol, hogy tenyeg 18 karikas film lesz a Deadpool (ott van a 'ha' szo is benne).

2016. febr. 1. 22:45
 7/7 anonim válasza:
Én láttam a filmet de én se értem mért 18 karikás persze sorolhatnék néhány dolgot volt benne egy kis káromkodás két mell pia és drog de ugyanezekre max 16-os karikát adnék de úgyse érdekel senkit meg amin megdöbbentem hogy a korhatárt egy csomóan észre se veszik mert pl a virsliparty 18 karikás film és mégis mikor néztem a moziban a terem fel még nem töltötte be a kilencedik életévét sem ami durva mert azért a szülők figyelhetnének kicsit jobban mert ok hogy mondjuk 12-13 év felett már nem nagyon zavarják meg a filmek az ember tudatát/viselkedését (kivéve horror) de azért szerintem egy 6 évesre a virsliparty (ami viszont már joggal kapta ezt a korhatárt) nincs túl jó hatással
2016. nov. 1. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!