Kártyával fizetni a neten?
A válaszolók biztos a teszveszig látnak el csak.
Én fizettem már egy csomószor így (leginkább játékokhoz vettem dolgokat), ahogy mondod, azonnal ott volt amit vettem, az email címemre pedig érkezett is a számla. Semmi gond nem volt vele, de lehetőleg ne olyan oldalon vásárolj be, amit senki sem látogat. Én is olyanoknál vásárolok, amit játszik pár százezer ember és ők is így vásárlonak, lévén, vagy amerikában fizetsz készpénzzel, vagy paypal, vagy bankkártya. Ennyi.
Egy .ru domainről mondjuk nem fizetnék kártyával...
A fizetési oldal általában valamelyik bank saját kártyás fizetési oldala. Magyarországon leginkább az OTPBank kártyás fizetési oldalát használják, ez mondjuk megbízható, mert ilyenkor nem az idegennek adod oda a kártyád adatait, hanem egy nemzetközileg ismert és jó hírnevű banknak. Ők biztosan nem fognak a kártyád adataival visszaélni és később lehúzni. Így azt mondom, hogy biztonságos s fizetés kártyával.
A másik fele az eladó oldala... Az lehet, hogy kifizeted az árut, ő meg b@szik elküldeni. Tehát átver. Ez más tészta, ilyen sajnos többször előfordulhat. Én éppen ezért csak bevált helyen vásárolok, ahonnan meg is kapom az árut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!