Mit tegyek ha nagyon szar a netem (a játékokban apingem eléri a 800-at), de anya nem érti meg hogy nem a gép a lassú hanem a net a szar? És nem hajlandó más szolgáltatót választani. Apa ugyanez csak ő meg leáll vitázni mert mindig az igazát akarja.
7/10 Úgy jön ide a szomszéd bácsi hogy ha mondok valamit pl.: Ezt a telefont ajánlom mert eltört a tied(ez egy példa)
akkor egyből megkérdezzük a petit(szomszédbá :D) inkább.
Sehogy. De ha mondjuk beszállsz a házimunkába, meg ha elmúltál 14, akkor keresel valami diákmelót, akkor legalább azt látják a szüleid, hogy teszel valamit és nem csak a gép előtt mereszted a valagad, tehát jobb eséllyel kapsz meg dolgokat.
G.
"Ja és igen még semmiből nincs jövedelmem. Még zsebpénz se. Akkor hogy tudnák magamnak fizetni 80000-et havonta?"
Drága csomag ez... mekkora sebességet kínálnak ennyiért?
Kérdező: ha nincs jövedelmed, amiből fizetni tudnád a netet, akkor nem értem, miért panaszkodsz, hogy a szüleid jóvoltából ingyenesen hozzájutsz.
Ha nekem is ennyibe kerülne, eszem ágában nem lenne panaszkodni a lag miatt.Ahelyett hogy örülnél annak, hogy mások biztosítják neked a világháló elérését anélkül, hogy egy filléredbe kerülne...
Akkor mondd meg édesanyádnak, hogy használja ő is a vezetékes netet wifin.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!